Tweede week september… bij ons begint de spanning stilaan toe te nemen. Nog krap drie weken en ons eerste congres is een feit. Veel werd reeds in orde gebracht. Veel staat ons nog te doen. En of we er zin in hebben! Jij toch ook?

Voor de schaarse lezer die toch nog niet helemaal overtuigd werd, onze ultieme top 10. Daarom wil ook jij erbij zijn:

  1. Ons enthousiasme is besmettelijk! Een vaccin werd vooralsnog niet gevonden. Zelfs de meest cynische opmerking glijdt van ons af als water van een eend. Wij weten immers waarvoor we het doen: we willen niks minder dan vanuit zorg voor toekomstige generaties, organisaties en mensen uitdagen en inspireren om samen te ontdekken hoe elk individu en het geheel hun volle potentieel kunnen ontwikkelen.
  2. Je auto kan op stal blijven. Zebrastraat ligt namelijk aan de rand van Gent-Centrum en is op 5’ wandelen van het Zuid waar het grootste probleem is: ‘welke bus zal ik een keer nemen? ‘ Die bus brengt je vervolgens naar een treinstation en de trein brengt je naar huis. Wist je trouwens dat Tom, één van de medebezielers van dit congres, ALTIJD en OVERAL met het openbaar vervoer geraakt? Tom en zijn onafscheidelijke plooifiets… En God weet dat we hem soms hebben uitgedaagd met afgelegen plekken om te vergaderen :-).
  3. Je vertrekt na afloop huiswaarts met bakken inspiratie, van experten, ervaringsdeskundigen en collega’s.
  4. Je persoonlijke netwerk wordt uitgebreid met een hoop mensen die verlangen naar hetzelfde: meebouwen aan veerkrachtige organisaties waar de mens terug centraal mag staan. Een unieke kans tot verbinding dus!
  5. Je krijgt een ervaring MET stretchmoment aangeboden. Hopen maar dat dit je nu niet afschrikt. Maar we denken van niet: je had immers al langer dan vandaag door dat dat congres van ons iets heel speciaals gaat worden.
  6. Je kan er een avondje Gent aan koppelen: leuke stad, waar het bruist van innovatie en creativiteit. De vele start-ups die er tegenwoordig het levenslicht zien, zijn daar maar één voorbeeld van. Dat wij net daar ons eerste congres organiseren, is dus echt geen toeval.
  7. Je krijgt een unieke kans om mee te pionieren: hoe groter de zwerm, hoe groter de impact. En zo slagen we er vroeg of laat in om de noodzakelijke kanteling mogelijk te maken.
  8. We hebben al veel prijsgegeven in onze communicatie, en toch wachten er jou op ons congres nog vele verrassingen…
  9. Er is nog plaats. Niet veel, maar er is nog plaats. En anders schuiven we met plezier een stoeltje extra bij.
  10. Het wordt FUN!