In onze eerste nieuwsbrief/blog van begin maart legden we onze intenties bij je neer: van onze organisaties toekomstklare en betere plekken maken voor mensen zodat mens, organisatie en maatschappij kunnen floreren. We hebben je proberen te kietelen met de belofte van een intense’ ont-moeting’ op 28 september.

Deze keer lichten we graag een eerste tipje van de sluier door je alvast wat meer te vertellen over het programma waarvoor we je graag uitnodigen.

“Wij geloven dat wanneer we de beweging van de wereld omarmen, we het volledige toekomstige potentieel van organisaties kunnen ontsluiten.” (mastersofmovement.org)

Daarom zal beweging de rode draad worden doorheen onze namiddag. Peter Rombouts zal de dans leiden, figuurlijk, en vast ook letterlijk. (www.mastersofmovement.org)

VUCA hier, VUCA daar, VUCA overal… maar wat is dat nu eigenlijk, die VUCA-tijd waarin we zogezegd zouden leven? En welke gevolgen heeft dat voor organisaties die willen floreren? En voor het leiderschap in die organisaties? Jos Rovers , één van de oprichters van ‘Het Eerste Huis’ in Nederland, weet er alles over (of toch veel ) en komt dat met ons delen (www.heteerstehuis.nl).
Verder nodigen we een aantal ervaringsdeskundigen uit: zij zijn in hun organisaties al op diverse manieren aan de slag gegaan met deze inzichten. En ze zijn blij deze krachtige ervaringen te mogen delen met ons allemaal. We selecteerden verrassende getuigenissen, echt waar!

Tot slot willen we jou als deelnemer die dag ook meenemen in de beleving: door een co-creatieve interventie willen we je uitnodigen om mee te denken, te voelen… kortom te ervaren.

Waar en wanneer?

De plaats waar dit alles gaat gebeuren ligt intussen ook vast: Vanaf 12u kan je ons op 28 september ont-moeten in de Zebrastraat in Gent (www.zebrastraat.be). Wij zorgen ervoor dat je niet met een lege maag het programma instapt. Van 13u tot 18u nemen we je mee voor een onderdompeling in onze wereld. En nadien sluiten we op gepaste wijze af met een cocktailuurtje. Zo kunnen we nog even napraten over onze indrukken van de dag.